Il mio amico Martinasso



Vaig haver d'agrair que el taladro que s'havia agenciat el meu amic Martí es negues a carregar-se les bateries. Després de les copioses comilones necessitava moure'm ininterrompudament per cremar  les calories retingudes durant aquests dies. L'oferta d'obrir una variant a la directa Gresca ja era prou atraient, però no es presentava com un dia massa mogut. Em motivaba molt mes fer un encadenament a petita escala de les últimes vies obertes al lloc.
Sense pressa però sense pausa, vam posar en pràctica un sistema que fa temps em corria pel cap i que havia vist en algun video. La tècnica consisteix en un ensamble amb uns 10-15 metres de corda entre escaladors. Ens va agradar molt, l'escalada es torna molt mes continua i si aconsegueixes una bona sincronia amb el company penso que pot aportar unes sensacions molt properes als solo integral. Encara el tinc que depurar molt, peró la idea finalment l'ha he posat en pràctica!! Està clar que avui en dia tot està inventat, però personalment se'm presenta com una nova forma d'escalar vies llargues. En el meu cas sempre que estiguin assegurades amb bons anclatges.







"Voliem anar a reequipar i fer una variant a la directa Gresca, però les bateries del taladro de la señorita pepis estaven kaputt. Vem fer les vies Poseidon, Del Maño i Punxadits en ensamble. Bones vies, però ull amb els blocs de la Punxadits....Un dia de sol amb les Medes de fons, és guapo aquest Empordà!"

                                                                                                                                                                                 Martí Rovira









Comentaris

  1. Tú si que eres grande neng!
    Se'ns gira feina amb aquesta técnica, un pensa que ja ho ha fet tot i de sobte apareix un amic "innovador" i fa que la motivació pugi un 100%
    La confiança mútua, pensar mentres escales en que el company està fent el que toca, i gaudir del moviment non stop...em va molar molt
    I em va fer escalar amb un somriure aquest dies estranys per mi
    Vamos al lío!
    Una abraçada amic!

    ResponElimina
  2. wapa activitat i bon entreno on no cal gastar litres de betzina devorant quilometres a les grans i mitiques parets del Prepirineu.
    El gran pirulu inestable al acabar la Punxadits, tot i la mala pinta que fa no vam ser capaços de fer-ho baixar quan vam re-obrir la via, tot i aixis a la ressenya que vam fer, posem clarament no anar per a la dreta per evitar ensurts, ja que esta just sobre la vertical de la R3.
    Salut i tapia!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ESTAMPIDA

Escalades gran reserva a Can Folló

Gent com tu