El 2013 sen's acaba




 En ple començament del Nadal, després de mil i un intents per anar a escalar, aconsegueixo adherir-me amb l'Iker i en Roger per anar a fer la Cade de Terradets. Si bé, aquesta via no hi era en el meu recull de projectes pendents, es presentava com la possibilitat de materialitzar el meu propòsit d'aquest any, consistent a finalitzar totes aquelles coses que quedessin pendents. Molts anys enrere havia fet la part superior i realment em venia de gust fer-la sencera.
Terradets, lloc inhòspit a l'hivern, on sempre  és difícil començar i més quan saps que has de fer-ho d'hora, ja que el dia no te  gaires hores de llum. 
Els banys de sol ens van fer oblidar rapidament l'intens fred que vam tenir a l'inici. "Menàge a trois" amb la via que ens va fer esprémer les hores, arribant al cotxe amb la foscor, degut a un "embarque" d'última hora. Un altre dia inolvidable, ple d'aquelles sensacions tan pròpies de la nostra activitat estimada, que no va poder eclipsar, ni les claus del cotxe perdudes, retrobades a peu de carretera uns metres mes enllà. Una aventura mes per recordar aquest dia amb carinyo.


Gràcies Iker i Roger.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESTAMPIDA

Escalades gran reserva a Can Folló

Gent com tu