Novetats a Roca Maura


Repeteixo amb el pare de la criatura, aquesta via oberta amb solvència i estil ben clàssic. La via en general m'ha agradat bastant, tenint en compte el context on te lloc.Tots els llargs amb caràcter i  equipament  auster ( pitons, spits i algun parabolt) necessitan ser complementats amb friends i tascons. Destacar el quart llarg, pendent d'encadenar, que anirà assolint la seva bellesa amb el pas de les cordades. Una molt bona opció per mentalitats classico-esportives.

Comentaris

  1. Hola company!.Finalment fa uns dies la vàrem anar a fer i en el context de la paret ens va semblar una proposta ben interessant. Xapó per l'estil...la non expansion de Roca Maura.
    Records a en Martí!.
    Salut i calcari!

    ResponElimina
  2. Tot el merit el te en Martí. Visionari i aperturista del carmelet.
    Salut company.

    ResponElimina
  3. Enhorabona per la via, fa pinta de ser exigent i no apte per tots els publics. Nomes dues consideracions....

    - En una paret petita, amb roca tant bona i on darrerament apareixen noves rutes, no creieu que una via aqui i que se li vulgui donar aquest tarannar mes classic i tradicional, no quedara engolida sense gaires miraments per altres ben equipades i mes comercials?
    - La primera meitat no queda molt mesclada amb la Directa Gresca? per cert una llastima l'equipament antic i crec que personalment perillos d'aquesta via mitica de la paret.

    Salut i Montgri!

    ResponElimina
  4. Hola josep
    Jo et puc donar la meva opinió, però no soc el pare de la criatura.
    Penso que la via te personalitat própia, això si sense ser una via molt exposada, va dirijida a mentalitats clàssiques.Pel que respecta a la gresca, veig que és una via que si que pagará car la seva antiguetat. I que tindrá poques repeticions. Per el meu gust
    La patafísica resuta mes actractiva i homogenea.

    ResponElimina
  5. Gracies pels vostres comentaris amics!, m'alegra molt que us hagi agradat aquesta via...
    Josep, sobre les consideracions:
    - No veig que siguin incompatibles les vies comercials a les que fas referència amb les d'estil clàssic, ni que el fet de que n'hi hagi més d'unes condicioni l'estil d'obertura de les altres.
    - La Patafísica no queda mesclada amb la Directa Gresca, tot i que comparteixen 2 reunions i un molt petit tram del segon llarg, cadascuna respira el seu espai.
    - Sobre l'equipament de la Directa Gresca, és cert que els spits estan cascats pels aires del Mare Nostrum, però totes les reunions es poden reforçar "a canyon"...de totes formes un dia d'aquests la reequiparé, però no crec que això la faci més popular...

    Salut, sol i roques
    Martí

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ESTAMPIDA

Escalades gran reserva a Can Folló

Gent com tu